Tämä wiki on suljettu, koska viimeisen 60 päivänä ei ole tehty yhtään muokkausta tai lokitoimintoa. Tämä wiki on nyt siis adoptoitavissa (wikin omistaja on mahdollista vaihtaa). Ota tämä wiki käyttöön siirtymällä Miraheze Metan sivulle Requests for adoption ja tee pyyntö. Jos tätä wikiä ei hyväksytä kuuden kuukauden kuluessa, se voidaan poistaa. Huomaa: jos olet tämän wikin byrokraatti, voit siirtyä toimintosivulle Special:ManageWiki ja avata "suljettu" -valintaruudun.

Etusivu

Paikallishistoriawikistä

Auttoinen village in Padasjoki Finland.jpg


Paikallishistoriawiki on Tilaushistoriakeskus ry:n projekti, jonka tavoitteena on tarjota alusta paikallishistoriallisen tiedon tuottajille, kertojille ja tutkijoille. Syksyllä 2020 alkunsa saanut wiki rakentuu pala palalta kohti entistä parempaa ja kattavampaa kokonaisuutta. Kuka tahansa on tervetullut kirjoittamaan wikiin yhteisten pelisääntöjen puitteissa!

Lokalhistoriawiki är Beställningshistorikcentralen rf:s projekt som som syftar till att erbjuda en plattform för lokalhistoriska informationsskapare, berättare och forskare. Detta wiki, som skapades hösten 2020, håller på att byggas upp bit för bit till en mer omfattande helhet. Vem som helst är välkommen att inom reglerna för wikit bidra med egna texter.
Hanketta ovat rahoittaneet Alfred Kordelinin säätiö sekä Kulturfonden. / Projektet har finansierats av Alfred Kordelinin säätiö samt Kulturfonden.